Trekant: Slag, spark og halvveis reisning (7:8)

Kringkastingsrådets fantasier ble endelig til virkelighet. Foto NRK

Trekant
NRK3, vist 15.12.10 (7:8)

Av Brita Cappelen Møystad

Denne ukens konvolutt leveres av en splitter naken dame med i pierceing i puppene, hoftene og skrittet.
Oj. Helt unødvendig nærbilde.
Selv etter flere uker med lisensfinansierte ydmykelser av seksuell art, blir Stud Muffin hysterisk av synet og styrter inn til de andre Trekantbarna.
– Ka gjør man da, når det står ei naken dame på døra?? hyler han.
Hvor kommer disse postbudene fra, forresten? Er de blant de 350 personene som søkte på Trekant-jobb men strøk på audition? Eller har bring.no en hemmelig eksotisk avdeling?

Stud Muffin åpner konvolutten og leser høytidelig.
– Har du en fé-tisj?
Et øyeblikk ser han dypt forvirret ut – har det noe med kuer å gjøre?
– Endelig! Fetisjer! hyler Marie (18).
– Jaaaaa! hyler Pia.
De høres ut som om de er med i et juletreselskap og nettopp har fått vite at nissen kommer og alle skal få med seg en pose smågodt hjem – festkaramell, skumputer og fetisj med lakrissmak. Yaaay!

Faktaboksen avslører at syv av ti nordmenn har hatt sex utendørs. Hva dette har med fetisj å gjøre er noe uklart, men det innebærer uansett at “liker å gå turer i skog og mark” ikke betyr det jeg har trodd det betyr.
Faktaboksen sier at noen tenner på føtter og NRK har samvittighetsfullt illustrert dette med et bilde av en eldre dame som får stelt tærne av en hjemmehjelp.
Så hjemmehjelp betyr eller ikke det jeg har trodd det betyr.
Uten statskanalen hadde jeg vært en komplett idiot.

Marie (18) får en sms om at hun skal møte en som driver med TAMAKERI.
I løpet av sesongen har NRK sendt Trekant-barna ut på en rekke ganske utfordrende oppdrag. De har tatt på en homofil, de har prøvd dildoer, de har strippet og lært seg dirtytalk – ting vanlige ungdommer kanskje fniser sjenert av eller syns er litt skummelt. Derfor er det en lettelse at NRK endelig bruker litt tid på godt, gammeldags tamakeri.
Tamakeri er – som jo det fleste vet – smerte påført gjennom slag og spark mot testikler og penis.
– Dette er noe mange ungdommer er opptatt av og kjenner seg igjen i, og vi er glad for at Trekant tar opp akkurat dette, jubler Kringkastingsrådet i en pressemelding, hvor de også opplyser at Trekants julespesial heter “Gjør det selv: Kastrering uten bedøvelse”.

Pia får en sms om at hun skal møte en FOTFETISJIST.
– Uæææh! skriker Pia.
– Shit! hviner Stud Muffin.
– Jeg hater tær! hyler Pia.
Vel, alle har en grense.

Stud Muffin får en sms om at han skal møte et par som driver med BDSM. Og han som bare for noen minutter siden holdt på å besvime av synet av en naken kvinne, blir selvfølgelig helt fra seg.
– Yes! Yes! hyler han.
Stakkars, han…
Hva? Yes?! Vet han at BDSM ikke er et reklamebyrå, men en forkortelse for bondage, dominanse og sadomasochisme?
Gjett om han gjør.
Og jeg som trodde Stud Muffin bare var et lam i bittebittesmå ulveklær – i stedet viser han seg å være en nær slektning av The Gimp. Jeg tror Jenny Skavlan skal tenke seg nøye om før hun svarer på den enorme kontaktannonsen han hadde i Dagbladet på fredag.

Marie (18) og Pia spør om Stud Muffin har noen erfaring med SM eller spanking. I en annen verden enn Trekants ville de ha vært overrasket om han hadde svart ja. Men jentene måper når Stud Muffin litt fårete må si nei.
– Har du aldri blitt piska på rompa? spør Pia overrasket.
– Har du aldri daska henne, en liten sånn væng? spør Marie (18) forundret.
– Jo, altså, æ har no gitt en liten klapp innimellom, sier Stud Muffin i et forsøk på ikke å virke fullstendig teit.
– Men æ har aldri blitt utført noe SM på, i hvert fall ikke seksuelt…
Hm. Ikke seksuelt? Hva er det Stud Muffin egentlig gjør i fjøset på familiegården? Er det en banjo jeg hører i bakgrunnen?

Marie (18) møter Oddvar. Oddvar er skallet, har bukkeskjegg og svart skinnsofa. På skjermen står det Oddvar, aka Steel Balls.
Nei, jeg klarer ikke å finne på en bitende kommentar som overgår det. Noen ganger må ting tale for seg selv.
Oddvar Steel Balls forklarer at noen liker tamakeri på grunn av smerten, men at han selv aldri får vondt. Oddvar Steel Balls har en Cartman-dukke i hylla og masse kosedyr i skinnsofaen.
Som sagt – noen ganger må ting tale for seg selv.

Pia møter Espen. Espen er skallet, har bukkeskjegg og svart skinnsofa. Espen, aka Cavum står det på skjermen. Cavum betyr hulrom. Cavums hulrom er øyensynlig midt mellom ørene hans.
Han forklarer at det å like tær er som å like pupper.
– Sommeren er en fin tid for meg, da er det som om alle skulle gå toppløse, gliser han.
Note to self: Husk å kjøpe crocs og hvite tennissokker til sommeren.
Hulrom forteller at han kjenner mange som har vært antifot, men at han har klart å omvende dem. Hvor han holder dem fanget kommer ikke frem i programmet, men nå skal han omvende Pia.
Hulrom legger henne på magen og binder føttene og hendene hennes sammen i korsryggen.
– Programmet involverer normale ungdommer med et åpent forhold til sex, det er veldig mange som kjenner seg igjen i dem, sier Håkon Moslet i en kommentar.

Stud Muffin møter Eskil, som er skallet, har bukkeskjegg og svart skinnsofa. Hvis Geir Schau har svart skinnsofa hjemme vet vi mye mer om ham enn det vi egentlig trenger.
Eskils kjæreste lekekompis eheter Charlotte og på skjermen står det at hun eier et korsett som er 50 cm i midjen.
Dronning Maud hadde med seg syv korsetter da hun kom til Norge i 1905, og hadde en midje på 46 centimeter. Et eller annet sted på Slottet må finnes det en svart skinnsofa.

– Æ tenke jo at BDSM e pisk og mykji lærklea og eple i munnen og korsett og sånn, e det itj det? spør Stud Muffin, altfor håpefullt.
Selv Eskil og Charlotte stusser over eple i munnen, men takker så Stud Muffin for at han har gitt dem en ny idé.
Stud Muffin plasseres i tvangstrøye med bind foran øynene og henges opp på veggen.
– Vi syns det er fint at Trekant viser at det også skjedde positive ting i Abu Ghraib, sier Kringkastingsrådet i en pressemelding, og legger til at Trekants nyttårsspesial skal hete “Tortur: Morsommere enn du tror”.

– Shit! Det her e så sjukt, ass! Æ kjæm te å få juling! hyler Stud Muffin entusiastisk fra sin plass på veggen.
Eskil slår ham i skrittet med noe som ligner en øse.
Stud Muffin jubler før munnen hans blir tapet igjen.

Hos Oddvar Steel Balls har Marie (18) fått selskap av Mania della Notte. Det er ikke en ny pizza fra Dr Oetker, men en dame som tror hun ser ut som Lara Croft, men som ikke gjør det.
Mania della Notte er “domina og har tatovert en muffins i musa” i følge opplysningene på skjermen. Heldigvis er det ingen nærbilder.
Mania har med seg lærkjole og lårhøye støvletter og ber Marie (18) ta antrekket på seg. Marie skifter på toalettet og kommer ut igjen med et usikkert “ta-taaa!”.

– Dette er noe alle kvinner drømmer om, sier Mania della Notte og kjører kneet opp i skrittet på Oddvar Steel Balls. Siden dette i selv ikke er saftig nok, har NRK lagt på en solid lydeffekt. Ka-pow!
– Vi syns det er viktig å vise at kvinner kan, sier Kringkastingsrådet i en kommentar.
For anledningen har Oddvar Steel Balls løftet på kilten sin – jepp, kilt – og mysteriet rundt hvorvidt menn er nakne eller ikke under kilten er oppklart en gang for alle gjennom et smakfullt NRK-pedagogisk nærbilde.

Mania della Notte fortsetter å sparke Oddvar Steel Balls i skrittet, noe som får ham til å legge hodet bakover og smile tilfreds.
Jeg har en vag følelse av at Oddvar Steel Balls kommer til å se denne episoden om igjen og om igjen.
Så har turen kommet til Marie (18). I tamakeri-sammenheng kan det knapt kalles et spark, men avstedkommer likevel et stønn fra Oddvar Steel Balls.
Marie (18) tar seg forskrekket for munnen. – Er det vondt?
Oddvar Steel Balls rynker litt på nesen. – Jeg får sånn halvveis…
– Vondt? spør Marie (18) engstelig.
– Nei, sånn halvveis reisning.
– Vi også! jubler Kringkastingsrådet.

Hos Hulrom er fremdeles Pia grisebundet i seksualopplysningens navn. Hulrom har sluttet å massere føttene hennes og tatt frem en liten stokk som han slår henne under fotbladene med.
– Når får jeg litt noia, sier Pia og forsøker å vri seg løs.
– Jeg koser meg, jeg, sier Hulrom.
Som jo er hele formålet med programmet. I sin sjenerøsitet har NRK sørget for at både Oddvar Steel Balls og Hulrom har masturbasjonsmateriale i mange år fremover.

Eskil og Charlotte har hektet Stud Muffin ned fra veggen, for nå skal han lære spankingens mange og undervurderte gleder.
– Ikke slå på leddene for da ødelegger du dem, og ikke på magen for der er det mange viktige organer, forklarer Eskil.
Jeg tør ikke engang tenke på hvordan han har erfart seg frem til det, men gjentatte besøk på legevakten har sikkert vært en sentral del.
Eskil demonstrerer for Stud Muffin hvordan han skal slå Charlotte på rompa. Til å begynne med er Stud Muffin like famlende som Marie (18), men etter et par slag lyser han opp.
– Herregud, det her e tragisk! roper han begeistret.

Hos Oddvar Steel Balls og kosedyrene hans er det tid for pisken. Personlig syns jeg til sjøs med noe tungt rundt beina ville passe perfekt akkurat her, men NRK har bestemt at Oddvar Steel Balls velvære er viktig for oss alle, så i lisensens navn får vi håpe Marie (18) ikke er svett i hendene.

Oddvar Steel Balls drar opp kilten igjen og forsikrer Marie (18) at hun ikke må være redd, for de følger de tre S´ene – sunn, sikker og samtykkende, som er nøyaktig de ordene jeg ville ha brukt for å beskrive uttrykket i Maries (18) ansikt.
Marie (18) veiver usikkert pisken i det halverigerte kjønnsorganets retning og Oddvar Steel Balls grynter tilfreds. Marie (18) tror gryntet betyr at det gjør vondt, og spør bekymret om hvordan hun kan gjøre det godt igjen. Hun aner jo ikke at Oddvar Steel Balls aldri har hatt det så godt i sitt liv.

Men Oddvar Steel Balls vet hvordan Marie (18) kan gjøre det godt igjen – hvis hun kunne tenke seg å stå på tissen hans med stiletthælene sine ville det være fint, altså. Marie (18), redd for å få trekk i NRK-lønnen, trår til – bokstavelig talt.
– Nå følte jeg at noe sprakk her, sier Marie (18).
Det eneste som sprakk var Kringkastingsrådets ansikter i store, siklende smil.

Etter å ha pisket og blitt pisket slår Stud Muffin andpustent fast at dette var dritspennende. Ikke misforstå, for han ble ikke kåt, altså!
– Men æ har lyst til å prøv det samtidig som æ har sex, konkluderer han.
De 3000 ungjentene som har sendt sms for å spørre om han er singel bytter øyeblikkelig telefonnummer.

Tilbake i leiligheten er Trekant-barna akkurat i ferd med å oppsummere sine verdifulle opplevelser, da det plutselig kommer en dame i lotte-uniform fra 1944 ned trappen. Hun ber dem holde kjeft med en c-skuespillers innlevelse og snapper med pisken.
Himmel og hav – skal da denne episoden aldri ta slutt!? Er det mening at vi må se hver eneste fantasi Kringkastingsrådets 14 medlemmer har? Jeg tror ikke jeg orker mer enn de åtte som er oppnevnt av Stortinget, selv om jeg vil veldig gjerne vite hvem av dem som får hjertebank av uniformer fra andre verdenskrig.

Så står Trekantbarna der – Marie (18) i lakkjole, Pia i stuepikeuniform og Stud Muffin i ettersittende lær, skinnende nagler og bøddelmaske. The Gimp har endelig kommet hjem.
– Det må være en som gir og en som tar, sier Stud Muffin ivrig og setter håndjern på Pia. Ingen tvil om hvem som skal gi!
Han legger henne i bakken med litt for mye innlevelse og Pia hyler at rompa hennes ikke må synes, for det gidder hun ikke. For en naken rompe er det verste som kan skje nå.
Med et kne i Pias korsrygg forklare Stud Muffin at man i SM-sammenhenger har et kodeord når den ene partneren syns det er for mye av det gode. Trekant-barna blir enige om at rødt er et passende kodeord.
Stud Muffin spanker i vei så svetten siler under bøddelmasken.
– Poænget e å få hu til å skrik, forklarer han andpustent til Marie (18) som har mer enn nok med å passe på at Pias rompe ikke synes.
– Au! hyler Pia.
– He-he-he! knegges det bak bøddelmasken.
Smakk! Smakk! Smakk!
– Det gjør vondt!
– He-he-he!
Stud Muffin stanser opp lenge nok til å forsikre Marie (18) om at det er Pia – med bind foran øynene, håndjern og sammebundne føtter – som har kontrollen.
– Når hu sier rødt så e vi ferdig, peser han bak masken.
– Å, rødt, ja, sier Pia. – Rødt!

For å få redaksjonell balanse i programmet lar NRK jentene få ut litt aggresjon på Stud Muffin. Etter en stund gir de seg.
– Du sa aldri rødt, sier Marie (18) forundret.
– Nei, æ vil jo push mæ sjøl, sier Stud Muffin, men legger fort til: – Æ blir jo itj kåt, altså.

Hulrom og Oddvar Steel Balls, derimot, kan lene seg tilbake i skinnsofaene sine og trykke play når de vil.
Med slag og spark skal fordommer knuses.

Om Popcorn uten nåde: Brita C. Møystad

Filmviter og tv-kritiker med dyp begeistring for det meningsløse.
Dette innlegget ble publisert i Trekant og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Trekant: Slag, spark og halvveis reisning (7:8)

  1. Charlotte sier:

    Hehehehe veldig artig! Ble linket til dette innlegget først nå, og ser du har fått med deg det meste! Noe de aller fleste tar feil av er at jeg (Charlotte fra piskedelen) ikke er Eskilds kjæreste. Hans egen kjæreste var i rommet ved siden av. Kanskje litt unyttig fakta det der, men følte nå for å dele den. Kan sikkert også dele andre unyttige fakta som at ugler er de eneste fuglene vi vet kan se fargen blå, blekkspruter har en hjerne formet som en donut – med magesekken inni – så om den får ikke kan den dø, og strutsens hjerne er mindre enn dens øyne! Så da var plutselig mitt opprinnelige poeng litt viktigere likevel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s